در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)

سلام باعرض خسته نباشید من دچار حادثه شدم و نقض عضو شدم شصت دست چپ قطع شد و از بیمه حوادث دیه گرفتم الان میتونم از خود کارفرما دیه بگیرم چون واقعا زندگیم رو داغون کرد این حادثه الان با ادم بیسواد فرقی ندارم چون دست چپ بودم دیگه نمتونم بنویسم

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی دارم برای شما

در ابتدا خدارو شاکر باشید که اتفاق بدتری برای شما نیافته .

درادامه عرض میکنم که چون شما یکبار جبران خسارت شدید دیگه نمیتونید از همون حادثه دوباره طرح شکایت کنید . اما یه پروسه طولانی برای مطالبه خسارت دارید که اسمش مطالبه خسارات عدم النفع است . یعنی منافعی که بخاطر از دست دادن انگشت شست در اینده از دست خواهید داد.

ولی اثباتش بسیار سخته و توصیه نمیشه