در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام من سر کار دچار حادثه شدم واز ارتفاع افتادم  مچ دو دستم شکست وبیمه کارگران ساختمانی دارم همچنین از کارفرما شکایت کردم دکتر فعلا سه ماه استعلاجی داده ميخواستم بدونم  آیا از بیمه خودم حق و حقوقی مثل حقوق ماهیانه  یا دیه ميتونم دریافت کنم ممنون
1 پاسخ
توسط (5,380 امتیاز)
دوست من سلام

کارفرما وظیفه دارد برای شما (کارگر) اولا وسایل و تجهیزات ایمنی را فراهم نماید دوم نحوه استفاده از وسایل و تجهیزات را آموزش دهد سوم بر استفاده شما از این وسایل و تجهیزات نظارت کند و چهارم کار را متناسب قدرت جسمانی شما به شما واگذار کند

بنابراین در حال حاضر شما میتوانید از کارفرمای خود شکایت کنید کارشناس ویژه حوادث ناشی از کار به محل حادثه مراجعه میکند و پس از بررسی علل سقوط و سایر شرایط مشخص میکند که در این سقوط چند درصد شما(کارگر)مقصرید چند درصدکارفرما پس از این بررسی و طی مراحل قانونی و اعلام نظر قطعی پزشک قانونی کارفرما میبایست تمام هزینه های شما از جمله دیه اعضا، هزینه پزشکی،و از کارافتادگی شما به نسبت سهمش پرداخت کند

مثلا فرض کنید در این حادثه30%شما مقصرید 70%کارفرما بنابراین  کارفرما میبایست 70%هزینه پزشکی، دیات و از کارفتادگی شما را پرداخت نماید

سلامت باشید