در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
من در شركت جهت نصب انتن مخابراتي به بيرون از شركت مراجعه ميكنم كه در مسير مراجعه به محل كار با ماشين شخصي خودم تصادف كردم و مقصر تصادف من شدم ايا كارفرما مسوليتي به گردنش هست در قبال من كارفرما بيمه مسوليتي خودشه كرده الان بيمه البرز به من ميگه كارفرما مقصر نيست كه شركت بيمه بخواد ديه سر شما رو پرداخت كنه
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

با توجه به قصوری که از طرف شما بوده است و ظاهرا عدم خسارت جانی به شما ، موضوع خسارت ماشین برعهده شما می باشد .