در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
سلام.

من درکارگاه تراشکاری کارمیکردم بیمه تامین اجتماعی هم بودم در حین کار دست چپم رفت تو دستگاه تراش و انگشتم شکست ک رفتم عمل کردم دوتا پلاتین گذاشتن و الان کل حس انگشتم رفته.صاحب کارمم  گف ک نرم دیگ سرکار ب جامن کارگر گرفته خاسم ببینم دیه ای ب من تعلق میگیره.و اگ میگیره از کجا و چجوری باید اقدام کنم

ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اگر شما بیمه تامین اجتماعی هستید میتوانید ازباب حوادث ناشی از کار از  مزایای نقص عضو و مستمری از کارافتادگی بهره مند گردید .

اگر بیمه تامین اجتماعی ندارید از باب مسئولیت کارفرما در برابر کارکنان میتوانید طرح شکایت کرده و از دیه جراحات خود بهره مند شوید