در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
اگه یک کارگر مهاجر که وقت کارت کارش تموم شده حادثه ای در ساختمان براش اتفاق بیفته بیمه خسارت رو پرداخت میکنه یا باید از کارفرما گرفت
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام طبق شرایط خصوصی که در بیمه نامه های مسئولیت کارفرما در قبال کارکنان ساختمانی ، زمانی خسارت از طرف شرکت بیمه گر قابل پرداخت می باشد که کارگر غیر ایرانی دارای کارت و مجوز معتبر اشتغال باشد مگر اینکه در بدو عقد بیمه یا قرارداد طرفین طور دیگیری توافق نموده باشند .