در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید پسر دایی من تصادف کرد دوتا نفر با موتور بودن با یک خودروی پرشیا تصادف کردن راننده پرشیا خلاف جهت در اتوبان میومد که تصادف اتفاق افتاد و طبق تصمیم راهنمایی رانندگی راننده پرشیا صد در صد مقصر شناخته شد

 ایا یه به پسر دایی هام تعلق میگرید و دلیل این سوالم اینه که ما افغانیم و مدرک ما الان مدت اعتبارش تمام شده اما همان کارت های اقامت را داریم و اینکه مدتش تمام شده از سوی کشور ایران تمدید نشده ایا دیه به ما تعلق میگیرد یکی پایش دوجا شکسته بالاتراز زانو و پایین تر از زانو و دیگری ارنج و سه انگشتش شکسته
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

بله دیه طبق رای مراجع قضایی قابل پرداخت می باشد و نداشتن اقامت تاثیری در تکلیف بیمه گر برای جبران خسارات ندارد و چون شکا کارت اقامت. ندارین   به حساب کنسولگری واریز خواهد شد و بعدا به شما پرداخت میشه