در حادثه ناشی از کار توسط (130 امتیاز)
سلام

امسال حین کار دچار سانحه شدم و دو انگشت یک دستم قطع بند شد بیمه هم ندارم

ایا میتوانم درخواست غرامت کنم
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

حتی کسانی که مدت ها حق بیمه واریز کرده اند، بعد از حادثه کلی دلیل و برهان می آورند و پس از کلی مراحل اداری موفق به دریافت غرامت می شوند.

به نظر شما چه ارگان یا شرکتی بدون اینکه حق بیمه یا وجهی دریافت کرده باشد، غرامت پرداخت می کند؟

اگر به نتیجه ای رسیدید لطفا ما را با خبر کنید تا دیگر حق بیمه هایمان را پرداخت نکنیم.