در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام بنده33سالمه خانه دارم، 5سال شاغل بودم بیمه تامین اجتماعی داشتم .7سال ازازدواجم گذشته میخوام بیمه م رو ادامه بدم . بدون بیمه درمانی.درآمدهم ندارم. حق بیمه ثابت هست؟بیمه خانه داری برام مناسب تره یا اختیاری؟ چندسال طول میکشه بازنشسته بشم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

شما اگر در تامین اجتماعی 45 سال سن و 20 سال سابقه داشته باشی میتونی بازنشسته بشی. برای بیمه زنان خانه دار بین 15 تا 40 سال میتونی بیمه بشی و اون هم برای بازنشستگی حداقل 20 سال سابقه نیاز داره و حق بیمش در سال جاری ماهانه 120 هزار تومن هست. بنابراین در حال حاضر شما با کسری سنواتی معادل با 15 سال مواجه هستی که باید پرداخت کنی.

حق بیمه هم هر سال ومتناسب با افزایش حقوق بین 13 تا 18% افزایش پیدا میکنه.

و ضمنا" در جریان باشین که سوابق تامین اجتماعی قابلیت بازخریدی نداره،بدین معنا که اگر بفرض پس از گذشت مثلا" 8 سال از ادامه پرداخت حق بیمه منصرف بشین،دیگه نمیتونین حق بیمه های پرداختی رو از تامین اجتماعی پس بگیرین و پرداختی شما فقط بعنوان سابقه  براتون حفظ میشه که این سابقه زیر 10 سال از نظر بازنشستگی هیچ ارزشی براتون نداره و فقط با 10 سال بودن سابقه معادل با 10 روز حقوق دریافت خواهید کرد که در حال حاضر معادل با 310 هزار تومن هست!!!

باید خود شما شرایط رو بسنجی و ببینی که آیا میتونی این حق بیمه رو هر ماه پرداخت کنی؟

در غیر اینصورت،ثبت نام یک بیمه نامه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد رو با حق بیمه ماهانه بین 50 تا 100 هزار تومان و با افزایش سالانه حق بیمه 20% بهتون پیشنهاد میکنم که جایگزین خوبی بجای آن هست و اینکه حتی در صورت پشیمان شدن و یا ناتوانی شما در پرداخت حق بیمه از سال ششم به بعد حق بیمه های پرداختی شما،بهتون عودت داده میشه و یا حتی میتونین 90% از اون مبلغ رو بصورت وام بدون نیاز به ضامن و فقط با تنها 4% کارمزد وام بگیرین و به شرکت بیمه پاسارگاد در اقساط 3 ساله بازپس بدین.
با تجدید احترام