در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)

سلام.

یک نماینده بیمه عمر می تونه بازاریاب کارگزاری هم باشه؟با توجه به اینکه فقط در رشته عمر کد گرفتن.

آیا قانونی هست؟ممکنه کارگزاری پورسانت بیمه های عمر را پیوسته پرداخت نکنه؟

ادمین: در صورتیکه چند سوال دارید، برای دریافت سریعتر و بهتر پاسخ خود، هر سوال را در صفحات جداگانه بپرسید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شود.

سوال دوم: بهترین شرکت بیمه برای گرفتن نمایندگی که هم عملکرد خوبی داشته باشه و هم پرداخت خسارتشون به موقع و منصفانه باشد کدام است ؟

1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

قاونا" شما فقط مجاز به انتخاب یک شرکت بیمه برای فروش هر بیمه نامه ای هستین،چون اسم و مشخصات شما در صورت گرفتن کد رسمی،در سامانه بیمه مرکزی ثبت خواهد شد،چه عمر باشه چه جنرال.

در صورتیکه با کارگزار بیمه کار کنین،معمولا" شما زیر مجموعه کارگزار خواهید بود و معمولا" کارمزد را کارگزاران خود محاسبه و به نمایندگان می دهند.

در میان شرکت های بیمه در حال حاضر بیمه پاسارگاد،از زمان فروش اولین بیمه نامه و با معرفی به مرکز حساب جداگانه برای شما باز نموده و کارمزد را بصورت مستقیم(بدون واسطه) به حساب شما واریز خواهد نمود.

با توجه به عملکرد قابل قبول بیمه پاسارگاد در میان شرکت های بیمه،و در صورتیکه که هنوز کد نگرفتین،پیشنهاد دریافت نمایندگی رو خود بنده که مدیرفروش بیمه های پاسارگاد هستم به شما میدهم.

با تجدید احترام