در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (109,610 امتیاز)
سلام

2.شما کدام بیمه را در بیمه عمر پیشنهاد میکنید که هم عملکرد خوبی داشته باشه هم پرداخت خسارتشون به موقع و منصفانه باشه.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر شرکت بیمه پاسارگاد با دارا بودن بیش از 9000 نماینده در سطح ایران،تنها شرکتی هست که دارای این تعداد نماینده در کل ایران می باشد.

علت این امر چند دلیل می باشد:

1-اختصاص یک حساب جدا برای دریافت کارمزدها از مرکز بیمه پاسارگاد برای هر نماینده!!!

2-با فروش 10 بیمه نامه،هر فرد و پس از دیدن آموزش های اولیه فروش،برای دریافت کد به مرکز معرفی می گردد تا سریعا" به دریافت کد رسمی فروش بیمه های عمر رسیده و خود را نماینده رسمی بیمه پاسارگاد بداند!!!

3-هر نماینده بعد از دریافت کد میتواند از وام 2 میلیون تومانی (بدون بهره و ضامن)استفاده نماید!!!

4-ضمنا" هر نماینده میتواند از مزایای بیمه تکمیلی نمایندگان استفاده نموده،خود و خانواده محترم خودش رو تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بده و حق بیمه آن از محل کارمزدهای نماینده کسر خواهد گردید!!!

5-هر نماینده پس از رسیدن به کارمزدهای بالاتر میتواند تا میزان 20% از میزان کارمزد خود را بعوان وام از مرکز تقاضا نمایند!!!

6- با فروش 300 بیمه نامه و یا 100 میلیون فروش بیمه نامه و یا فروش 600 بیمه نامه بهر مبلغی که باشه،نمایندگان میتونن ارتقاع شغلی بگیرن و از نماینده به مدیرفروش ارتقاع شغل پیدا کنن.

و میزان فروش هر مدیرفروشی که با نمایندگان به حد معینی برسه میتونه به مدیر آموزش و سپس به مدیر ارشد ارتقاع پیدا کنه.

بنابراین ملاحظه می کنین که در بیمه پاسارگاد،افراد بر اساس توانایی و میزان فروش شون میتونن ارتقاع بگیرن و از مزایای اون استفاده کنن.

ضمنا" بیمه پاسارگاد از نظر خوشنام بودن در بین آحاد جامعه زبانزد همگان می باشد.

از لحاظ پرداخت خسارات به بیمه شدگان نیز میتونم خدمت تون عرض کنم که این رو از خود بیمه شدگان ویا بیمه گذاران سوال بفرمایین بهتره چرا که بقول شاعر:

مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.

با تجدید احترام