در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
من خانمی 39 ساله هستم با 15 سال سابقه کار امسال استعفا دادم و میخوام خودم ادامه بدم تا 5 سال دیگه و با قانون بیست سال و 42 سال و دو سه ماه آخر رو سر کار برم و بازنشستگی بگیرم میخواستم ببینم مناسبترین نوع ادامه بیمه که بازنشستگی بالایی هم داشته باشه کدوم نوع هست.

  ضمنا من بیمه همسرم هستم و نیاز به خدمات درمان ندارم با توجه به اینکه مبلغ بیمه اختیاری 600 هزارتومن برام میشه و برام مبلغش سنگینه اگه مشاغل آزاد قرارداد ببندم تو میزان بازنشستگیم فرقی میکنه و بعد از بازنشستگی میتونم اگه خواستم دفترچه داشته باشم.

و مشاغل ازاد چند درصد رو انتخاب کنم؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما هر نوع بیمه ای  برقرار کنید فرقی نمیکند اصل پرداخت حق بیمه همان دو سال آخر میباشد که پیشنهاد میکنم دوسال آخر جایی مشغول بکار شوید وتا توانی که دارید بپردازید