در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
مدتی قبل از کار اخراج شدم و در اداره کار شکایت کردم در روز رسیدگی کارفرما گفت حقوق و عیدی و سنواتت را ببخش تا حق بیمه ات را با صدور رای فوری واریز نمایم و این کار را کردم ولی بعد از صدور رای ایشان زیر قولش زد و حق بیمه را واریز نکرد و به رای هم اعتراض کرد حال در تجدید نظر من میتوانم دوباره مطالبه حقوق و عیدی و سنوات خود را بنمایم ؟
2 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اگر بابت صلح انجام شده به کارفرما رسید داده باشید ، بابت حقوق و مزایا نمی توانید کاری انجام دهید ولی برای عدم پرداخت حق بیمه می توانید اقدام کنید