در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
اگر در اداره کار ده سال سابقه کارگر تشخیص داده شود جریمه بیمه این ده سال که پرداخت نشده  چگونه میباشد در واقع حداکثر بیمه چه مبلغی برای هر سال تعیین میکند

با سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
چنانچه کارگر همچنان در کارگاه شاغل باشد دستمزد فعلی کارگر ملاک محاسبه میباشد در غیر اینصورت سازمان تامین اجتماعی وفق ماده 40 قانون دو برابر حداقل دستمزد سال محاسبه بدهی را ملاک قرار میدهد لذا این مبلغ برای 10 سال با دو برابر حداقل دستمزد حدود 40میلیون تومان میشود .
لازم بذکر است کارفرما می تواند بعد از اعلام بدهی به مبلغ مذکور اعتراض و محاسبه با حداقل دستمزد انجام گردد در اینصورت مبلغ نصف میشود.