در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام. من هم به این صورت بودم . در شرکت ام تی ان ۵ سال و ۵ ماه سابقه بیمه دارم که یک سال آخر شد قرارداد دائم با ایران سل اما قراداد ها ۳ ماه به ۳ ماه تمدید میشد.

اخرین قراداد ۳۰ دی ماه بود اما از ۷ دی ماه دیگه اجازه ورود ندادن و تمام دسترسی هامو بستن یعنی ۲۳ روز قبل از اتمام قرار داد. چه کاری انجام دهم بابت چنین کاری که انجام دادند
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
احرازشرایط بیمه بیکاری قبل ازانقضای قراردادبرعهده مراجع حل اختلاف مستقر درادارات کارمیباشدبرای پی گیری قبل ازاتمام یک ماه به اداره کارمراجعه گردد