در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید.بنده در فروردین 94 دچار تصادف منجر به ضربه و خونریزی مغزی شدم و حدود ده روز در کما بودم و دچار پارگی مینیسک زانو شدم.

با توجه به اینکه در آن زمان حدود3سال بود که بیمه قالیبافی بودم،خانواده اقدام به امور از کارافتادگی بنده نمودند.اما متاسفانه با وجود شرایط بسیار بد سلامتی روحی و جسمی ام و با وجود تایید پزشکان متخصص برای از کارافتادگی بنده،کمیسیون پزشکی بیمه از کارافتادگی ام را تایید نکرد.

اکنون بعد از دو سال که برای بازرسی قالیبافی اینجانب آمده بودند،بازرس اظهار داشته که قادر به بافتن نیستم،در حالیکه سال پیش بازرس دیگر تایید کرده و گواهی صلاحیت حرفه ای خود را از آموزش فنی و حرفه ای نیز تازه تمدید کرده ام.

آیا با وجود تمدید کارت و تایید سال پیش بازرس،میتوانم با ارایه مدارک به رای کمیسیون پزشکی اعتراض کنم و آیا نتیجه خواهد داد یا نه؟
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
با سلام ۰۰۰ اگر بازرس اشتغال شما را در شغل قالی بافی تایید نکرده است دیگه نمیتوانید اعتراض کنید