در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
برای اخذ کد کارگاهی درخواست دادیم بازرس اومد در تاریخ 96/08/07 و تعداد کارکنان را 8 نفر از تاریخ 96/07/01 درج کرد حال سوال اینست با وجود تعداد نیروهای بیشتر از 8 نفر که قرار است د ر لیست بیمه مهر آبان ...... رد شود و این تعداد از تعداد اعلامی بازرس بیشتر است جریمه محاسبه می شود یا خیر ؟ به چه نحوی برخورد مشود
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شعبه فقط لیست افرادی را که بازرس تایید کرده را میپذیرد واگر شما اضافه یا کم نوشته باشید بله باجریمه روبرو خواهید شد یا لیست افرادی راکه بازرس تایید نکرده را خارج میکند