در بیمه بیکاری توسط (110 امتیاز)
باسلام.پدر بنده به مدت 10 ماه بیمه بیکاری دریافت میکردند ولی بعد از این مدت بازرس تشخیص دادن که ایشون سرکار میرن و بیمه قطع شده درصورتیکه ایشون شاغل نیستن و چند روز به کمک دوستانشون رفته بودن(در مکانیکی) .

آیا راهی هست که بتونیم دوباره دریافت کنیم.اعتراض هم نوشتیم گفتن امکانش صفر هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام شما میتوانید به واحد بازرسی رفته تقاضای بازرسی تحقیقی با دونفره بنمایید ودر صورت اثبات عدم اشتغال بیمه بیکاری مجددا برقرار میشود...ایمانی