در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
پای من بدلیل زخم ناشی از دیابت طی عمل جراحی قطع شده وکمیسیون پزشک بیماری مربوط را ارتوپد تعیین کرده وتاریخ عمل را تاریخ شروع بیماری درج نموده است.؟!!!

چرا تامین اجتماعی جهت تضییع حقوق مردم با اصطلاحات پزشکی بازی می کند ونام بیماری را آمپوتاسیون (قطع نمودن) اعلام مینماید.؟!وتاریخ قطع پا را تاریخ شروع بیماری در نظر میگیرد.؟!
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

با سلام کمیسیون حق تعیین انتخاب شروع بیماری رو ندارد ‌ وشما میتوانید با راهنمایی مشاوران سایت مشکل خود را حل کنید