در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام. خودم بیکارم سی و سه سال و بدون سابقه کار و بیمه و خانمم خانه دار  بیست و سه با سابقه بیمه قبل ازدواج.چه بیمه ثبت نام کنم تا هم حقوق بازنشستگی بگیرم در آینده و هم خدمات درمانی داشته باشم.تشکر
2 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
درود بر شما

اول از هرچيزي انشا الله يه كار مناسب پيدا كنيد .

دوم اينكه شما از دوراه ميتوانيد به حقوق بازنشستگي برسيد

اول اينكه خويش فرما تامين اجتماعي رو ثبت نام كنيد و مدت زمان طولاني تر به نتيجه ميرسيد با تفاوت اينكه با كساني كه از طرف محل كار پرداخت ميشود حق بيمه يه سرايط ديگري خواهيد داشت

و دوم اينكه بيمه عمر داشته باشيد كه هم مكمل در مان هم زودتربه مستمري گرفتن برسيد  و هم پوشش هاي از كار افتادگي و سرمايه فوت طبيعي و حادثه اي داشته باشيد و در كنارش هم بيمه سلامت داشته باشيد از لحاظ سرمايه گداري هم حتما به نفع شما خواهد بود .موفق باشيد