در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

راننده درون شهری ( تاکسی) هستم و پنج سالی هست که بیمه پرداخت می کنم  الان ماهی ۱۲۵ هزار تومان پرداخت می کنم .

خواستم بدونم ایا راهی هست که زمان بازنشستگی حقوق بیشتری بگیرم .؟ شرایط برای پرداخت حق بیمه بیشتر چگونه است ؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بعضی مشاغل مثل همین رانندگان مبلغ مشخصی تعریف شده وبه دلخواه بیمه شده نیست که کمتر یا بیشتر پرداخت کند بهترین راه این است که در سالهای آخر که نزدیک بازنشستگی هستید ازبیمه رانندگان خارج شوید واز طریق شرکت حق بیمه بالا بپردازید