در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام وخسته نباشید.بایک خودرو ۲۰۶تصادف کردم ۲۰۶بعدازتصادف با یک خودروی ام وی ام (۳۱۵)مدل ۹۲که پارک کرده بودبرخوردکرد  بابیمه من هردو خودرو از بیمه خسارت دریافت کردن ولی ام وی ام رفته از من شکایت افت قیمت کرده درحالی که من حتی با ام ویام برخوردی نداشتم وخسارت هم ازبیمه من گرفته الان ندارم بدهم ودرخواست راهنمایی دارم باتشکروسپاس

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام

اگر علت بلا فصل هر دو تصادف شما باشید، تمامی خسارت های ناشی از دو تصادف (تصادف اول: برخورد شما با خودروی اول / تصادف خودروی 206 با ام وی ام ناشی از صربه شما )  بر عهده شماست.

خسارت فیزیکی به هر دو ماشین تا سقف تعهد مالی ییمه نامه شما قابل پرداخت است و مازاد بر آن را باید شخصا بپردازید.

خسارت های مربوط به افت مدل را شرکت بیمه گر پرداخت نمی کند و باید شخصا بپردازید.

در صورت توافق با شاکی می توان نسبت به تخفیف یا تقسیط این خسارت اقدام کرد اما نمیتوان حقوق زیاندیده را به کلی پرداخت نکرد.