در دیه و بیمه خودرو توسط
درتصادف من مقصرشناخته شدم کپنم کنده شده وطرف به سلیقه خودش ماشینو درست کرده حالا بعداز 20 روز ادای افت میکنه من چکارکنم
توسط (100 امتیاز)
چه ماشین درست شود چه درست نشود افت قیمت قبل درست شدن.توسط کارشناس دادگستری.برآورد میشود وهیچ راه فراری ندارد.تنها راه فرارش هم به نفع مقصر نیست چراکه باید هزینه کارشناس ۳نفره یا ۵نفره یا هفت نفره ....راهم پرداخت کنید.بنظر من باید بجای هزینه کارشناس ۳ نفره و...با زیاندیده در دادگاه حل اختلاف روی نظر کارشناس یک نفره چانه بزنی ومبلغ افت پایین بیاری.حالا فرض کارشناس ۲میلیون تومان افت زده وطرف هم کوتاه نمیاد بجای اعتراض زدن ۲میلیون افت پرداخت کنید بنفع است چراکه فرض اعتراض ۳نفره زدی حدود۴۵۰۰۰۰هزارتومان هزینه ۳نفره ۱۵۰هزارتومان هزینه کارشناس زیان دیده بعلاوه هزینه داوگاه حدود ۸۰۰۰۰۰تومان میشود حالا کارشناس سه نفره هم افت یک میلیون کم کند که نمیکند علاوه برعلاف شدن وگرفتن وقت باز همان ۲میلیون تمام میشود
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
سلام
افت قیمت شامل پوشش بیمه نمیشه
در صورتی که شما مقصر هستید
باید خسارت افت قیمت را از جیب پرداخت کنید