در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

کارشناس بیمه هزینه زیان دیده را 6 میلیون 200 هزارتومان تعیین کرده. حتی در موقع اعتراض زیان دیده اعلام کردن که تعمیرگاه خود بیمه با این هزینه خودرو را اصلاح خواهد کرد.

حال کارشناس دادگستری همین هزینه را 9 میلیون و 500 هزار تومان برآورد کرده. این تفاوت واقعا ناشی از چیست؟اعتراض به این تفاوت چگونه و از چه مرجعی قابل پیگیری است؟ بعلاوه 3 میلیون و 500 هزار تومان هم افت برای خودروی مدل 93 تعیین کرده؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی بیشتر بکنین. در ضمن بار اول احضار شورای حل اختلاف بعلت آلئدگی و کسالت نتوانستیم در شورا حضور یابیم
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
می توانید به رای کارشناس اعتراض نمایید و درخواست کارشناسی در هیات 3 نفره نمایید.

اگر طرفین اعتراضی به این رای نداشته باشند، قغی خواهد بود اما اگر اعتراض شود به هیات 5 یا 7 نفره سپرده می شود ولی فراموش نشود که کارشناسی بی هزینه نیست و بسته به صرفه و صلاح باید انتخاب کرد.