در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام وخسته نباشید. باماشینم با ۲۰۶تصادف کردم ودویست وشش رفته با ام وی ام ۳۱۵که پارک کرده بود برخورد کردوهردو خودرو بابیمه نامه من از بیمه خسارت گرفتن ولی مالک ام وی ام بعدا رفته از من شکایت افت قیمت کرده درحالی که حتی من با ماشین ام وی ام برخوردی هم نداشتم لطفا راهنمایی کنید چکارکنم.باتشکر وسپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام

طبق قاعده لاضررولااضرار فی الاسلام ، هر خسارتی باید تماما جبران بشه . ایشون از حق قانونیشون دارن استفاده میکنن. اما افت قیمت در دادکاه برای خودروهایی تا ۵سال کار محاسبه و‌پرداخت میشه . اگر سن خودرو بالای ۵ سال هست دادگاه براشون افت قیمت نمیزنه. در غیر اینصورت دادگاه شما رو محکوم به پرداخت میکنه