در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با عرض سلام.

پدرم در 18 مرداد 95  با 206 تیپ 5تصادف شدید کرد و مقصراعلام کردند با توجه به این که 4ماه تو کما بود پدرم،طرف مقابل با توجه به کورکی افسر که یه جلو پنجره و رادیات و کاپوت در کورکی ذکر کرد از بیمه ماشین پدرم 8 میلیون خسارت گرفت و از لحاظ جسمی هم چیزی نشدند

اما الان بابت افت قیمت ماشین ازمون شکایت کردند وبه شورای حل اختلاف کشید که با گرفتن کارشناس واسمون احضاریه با پرداخت نزدیک به 8 میلیون خسارت افت قیمت ماشین دادند.

،خواستم بدونم واقعا انقدر راحت و آزاده که هر کسی بیاد و واسه خودش کارشناس بگیره و8میلیون بی هیچ و پوچ و اونم با این وضعیت پدرم این بنده حقیر رو با توجه به صدمه جانی که به پدرم وارد شده واز لحاظ مالی در تنگنا قرار گرفتم راهنمایی کنید

ممنون میشم و اجرتون با آقا امام حسین
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
با سلام
از دید قانون  یک حق قانونیست
اما درصد کمی از مردم  به سمت گرفتن افت ماشین میروند  که متاسفانه زیان دیده شما جزو همان درصد کم هستند
و روال آن شکایت در شورای حل اختلاف و تعین خسارت کند
شما میتوانید اعتراض خود رادر دادگاه عمومی همان منطقه نسبت به حکم صادره اعلام فرمایید.