در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.بنده چند روز پیش با ماشین زانتیا تصادف کردم و از پشت زدم و مقصرم والان از بیمم استفاده کردم.میخواستم بپرسم ایا برای ماشین زانتیا افت قیمت تا چه مدلی شامل میشه و افت میخوره؟
ممنون از راهنماییتون/
توسط (100 امتیاز)
افت قیمت اصلا اینطور نیست که مثلا بگویند از مدل ۱۳۹۰ به بالا.بلکه نظر کارشناس دادگستری مهم است به من میگفتند زیر مدل ۹۰ کم بر آورد میکنند حتی وکلای مشاور حل اختلاف اما برای پژو فرسوده آفتاب سوخته وباران خورده مدل۱۳۸۸ ۳۵۰۰۰۰۰سه میلیون پانصد افت قیمت زده بود ....پس مهم نظر کارشناس وانصاف کارشناس است متاسفانه طوری طراحی شده که اگر بخواهی روی نظر کارشناس اول اعتراض بزنی حدودپانصد هزار پیاده میشوی واعتراض هم مقداری کم کند باز همان مبلغ تمام میشود.بهترین روش اعتراض این است که روی نظر کارشناس اول در حل اختلاف بازیاندیده چانه بزنی وحداکثر مبلِغ افت را۵۰درصد کاهش دهی.درغیر این صورت اعتراض هم سود چندانی ندارد.مگر اینکه کارشناس مبلغ غیر عادی زده باشد.درکل افت ماشین روی مدل خودرو هرچی بالا باشد بیشتر وپائین باشد کمتر میزان خسارت هم شرط است مثلا اگر یکی از ستونهاضربه خورده باشد که سقف کمی چروک افتاده باشدمدل پائین هم باشد مبلغ بالائی برای زیاندیده در نظر میگیرند
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز  افت قیمت مابه التفاوت قیمت خودرو قبل از حادثه و بعد از حادثه است
که مبلغ آن بستگی به نظر کارشناس دارد
افت قیمت را بیمه نمی پردازد و راننده مقصر باید شخصا متحمل شود