در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
راننده تاکسی زیان‌دیده از حضور در بیمه امتناع می‌کند و ادعای هزینه خواب خودروی عمومی دارد، با این حساب که در شورا شکایت کرده و ادعای افت قیمت و روال قانونی دارد و هرچقدر که زمان ببرد باید مقصر پرداخت کند، کروکی ترسیم نشده و مقصر خودروی خود را فروخته و فک پلاک شده و بیمه‌نامه شخص ثالثِ مقصر هم المثنی برایش صادر شده است.

 زیان‌دیده بیمه‌نامه قبلی مقصر را در دست دارد و تا چند روز دیگر منقضی می‌شود و خریدار خودرو قصد تمدید بیمه در شرکت دیگری را دارد. تکلیف زیان‌دیده و مقصر چیست ؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله ايشون اين حق براشون وجود داره كه در شوراي حل اختلاف شكايت كنن و خب هزينه خواب و هزينه افت خودرو رو از مقصر بگيرن و بيمه گر قبلي تا سقف تعهدش ملزم به جبران خسارات مي باشند و ما بقي برعهده مقصر مي باشد