در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
خودرو پژو شخصی داشتم و مسافرکشی میکردم که در ۲ روز اردیبهشت سال ۹۶ تصادف کرده و زیاندیده هستم.تا امروز که ۲۲اذر است فقط شش میلیون سیصد از بیمه مقصر دریافت کرده و ماوتفاوت را باید خودش پرداخت کند که متاسفانه بعدازروز تصادف ودیگر او را ندیده ام.

لازم به ذکر است بعد از حضور افسر راهنمایی فرد مقصر در برگه کروکی مشخصات و ادرس محل کار دوستش را نوشت. خلاصه مطلب در شورا حل اختلاف بابت ما بقیه خصارت و افت قیمت شکایت کردم و کارشناسی صورت گرفته است.

حال حکم توقیف ماشین راننده مقصر را دارم که منتظر توقیف شدن خودرو او هستم.

ایادر این چند ماه بیکاری والاف شدن ضررزیان و خصارت خواب به خودرو من تعلق میگیرد.چکارهای میتوانم انجام دهم.مچکرم
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
وقتی دادگاه حکم توقیف رو به شما داده ینی با دادخواست شما مبنی بر دریافت خسارات موافقت کرده و حکم به توقیف وسیله نقلیه داده