در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من تصادف کردم با ماشین پارک شده پراید مدل نود حالا اون برای افت قیمت شکایت کرده

سوالم اینه آیا پراید مدل نود افت قیمت دارد؟

چون امسال سال نود شش است و من شنیدم میگن مدل ماشین از سه سال بگذره افت قیمت ندارد. پس چجوری کارشناس هفتصد هزار تومن براش افت قیمت زده و هشتصد تومن خسارت باید برم شورای حق اختلاف چی کار کنم اعتراض بزنم

 لطفا راهنماییم کنید براتون دعا میکنم

 درضمن میگه من دوبار کارشناس گرفتم سیصد تومن شد ولی یک فیش ۱۵۰ تومنی و یک ۱۰ تومنی بابت دادرسی ضمیمه شده ایا هزینه دو کارشناس به عهده من است؟
1 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)
باسلام
متاسفانه ‌این موضوع  وجود دارد  میتوانند درخواست ضرر و زیان  نماید که  طرف مقابل شما  این کارو کرده  جهت کارشناسی و دادرسی و....
اما در مورد افت ماشین  شنیده های  شما صحت کامل ندارد    اما  به این شکل  است افت قیمت ماشین   نسبت  به  سال ساخت   خودرو میباشد که  به شکل در صدیست   اگر ۳ سال باشد  یه درصدی  بیشتر  باشد درصدی کمتر  کارشناسی میشود
البته نظر کارشناس  مهم است
شما اعتراض بزنید  دوباره باید پول کارشناس  و ... پرداخت کنید برای خودتان،  البته اگر ببنید به صرفه هست (از یکی از کارشناسان شورا مشورت بخواهید )
چون معمولا  کارشناسان   همان رای اولی را تایید میکنن   خدمتتون میگم  که هزینه اضافه نشه  با بسته به نظر شما خواهد داشت.
راه دوم  درخواست تقسیط نمایید.