در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
آیا فرد زیان دیده در صورتی که مدارکی از فرد مقصر در دست نداشته باشد و فقط کروکی صحنه حادثه را دارا باشد متواند برای افت قیمت ماشین شکایت کند یا اینکه مدارک مقصر حتما الزامیست؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

افت قیمت ناشی از تصادف جزء حقوق زیاندیده و جبران آن جزء تکالیف مقصر حادثه است. الزاما نیاز به رای دادگاه و گزارش کارشناسی دارد. اینکه مسبب حادثه مدارکی در دست زیاندیده ندارد دلیلی برای نپرداخت این خسارت نیست.

دادگاه می توان مقصر حادثه را احضار کند و در صورت عدم همکاری مقصر، حکم شناسایی و توقیف اموال و دارایی های مقصر را صادر نماید و خسارت زیاندیده را از این طریق وصول نماید.