در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)
کارفرما باوسیله نقلیه نامناسب کارگر را به ماموریت میفرستد و تصادفی با خودرو پیش می آید.

آیا کارگر باید از کارفرما جداگانه شکایت کند و از وسیله نقلیه برای گرفتن بیمه وسیله نقلیه و خودرو روبرو جداگانه اقدام کند؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
با سلام در یک تصادف ممکن است چند نفر با هم و به نسبت قصور و اشتباه خود ملزم به جبران خسارت های زیاندیده باشند:

1. راننده مسبب حادثه

2. وسیله نقلیه (کارخانه سازنده، فروشنده، مالک خودرو و ... )

3. راه (درون شهری به شهرداری، روستایی به دهیاری و برون شهری به حمل و نقل جاده ای یا مسئول آزاد راه بر می گردد )

اگر قصور و اشتباه هر یک از این 3 دسته محرز گردد می بایست نسبت به جبران خسارات وارده، اقدام کنند.