در حادثه ناشی از کار توسط (390 امتیاز)
کارفرما، کارگرش را با موتور به ماموریت میفرستد علی رغم اصرار به نرفتن کارگر.

 راننده موتور تخلف ممیکند و تصادفی رخ میدهد و مقصر میشوند و کارگر پشت راننده نشسته بود.

حال بخاطر سهل انگاری انتخاب وسیله نقلیه برای ماموریت باید از کارفرما شکایت کرد یا از راننده موتور و بیمه موتور را پیگیر باشیم ؟ هر دو شکایت را جداگانه امکانش هست پیگیر باشیم و به نتیجه برسیم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
بیمه ثالث موتور راه اسانتریه .