در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام
چند وقت پیش با شخصی تصادف کردم و مجبور شدم که ماشین را با جرثقیل به تعمیر گاه ببرم.اما بیمه حاضر به پرداخت هزینه جر ثقیل نمیباشد
ایا این مبلغ را باید از مقصر بگیرم؟
در ضما هزینه تعمیر ماشین بیشتر از مبلغی هست که بیمه پرداخت میکنه.حال چه باید بکنم؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

این پوشش در تعهد شرکت های بیمه نمی باشد و فقط غرامت هزینه ایاب و ذهاب در طول مدتی که ماشین شما در تعمیرگاه می باشد،تا سقف ۵۰۰،۰۰۰ ریال تامین میگردد.

این پوشش جزو پوشش های اضافه در بیمه های بدنه بوده و در تعهد بیمه ثالث نیست.

هزینه حمل جرثقیل و پارکینگ معمولا بعهده مقصر حادثه بوده،لکن انجام آن بصورت توافقی می باشد.

با بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.

موفق و پیروز باشید.