در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
پژو روآ شخصی مدل ۹۰ داشتم که شغل مسافرکشی و اژانس مشغول بکاربودم. که اردیبهشت ۹۶ با یه پراید مدل ۹۰ ایران ۴۱ تصادف کرده و زیاندیده ام.

بعداز حضور افسراهنمایی زیاندیده شناخته شدم.سقف تعهد بیمه مقصر حادثه شش میلیون و سیصد و سی تومان است که بعداز مراجعه به بیمه بالاخره گرفتم. تاهمین حالاکه حدودهشت ماه میگزرد ماشین من پارکینگ است.مقصرحادثه گوشی خاموش کرده واصلا خصارت من را نمیخاهد بدهد.

به شوراحل اختلاف بابت ماذا خصارت و افت قیمت و خواب ماشین شکایت کردم و تاامروزموفق به اجرای توقیف ماشین مقصرشدم وهرجاماشین مشاهده کنند توقیف میشود.

ایادر اخر به حقم میرسم.هزینه پارکینگ  چه کسی باید بدهد.این چندماه الاف و بیکارشدن و ضرر زیان چه کسی باید بدهد و میتوانم بگیرم.ایا هزینه این چندین ماه خاب خودرو میتوانم دریافت کنم.خاهشن راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
 طبق قاعده فقهی لاضرر و لااضرار فی السلام هیچ ضرری رو نمیشع جبران نشده رها کرد و باید اون ضرر تا اخرین لحظه قبل حادثه حبران بشه.
دادخواست شما من باب ضرر عدم النفع وسیله کارتون هست . درنظر داشته باشید این مبلغ رو تز بیمه نمیتونید بگیرید . ولی از مسبب حادثه میتونید . البته باید مسلم بودن منافع از دست رفته رو برای قاضی به اثبات برسونید