در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.من امشب با یک دستگاه خودرو پراید تصادف کردم.

افسر اومد و ایشون مقصر شد ولی راننده پراید از ناحیه دست خیلی کم اسیب دیده..

الان من باید چیکار کنم؟؟جفت ماشین ها تو پارکینگه.

اون طرف هم که مقصر بوده میگه شکایت داره ایا با اینکه مقصر نیستم ایا امکان داره تو دادسرا رای به نفع ایشون صادر بشه؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

ارزوی سلامتی برای شما امیرضای عزیز دارم .

این حق هر کسی است که اگه فک میکنه حقش تضییع شده با اقامه دعوا از حقوقش دفاع کنه .

ایشون میتونه با پرداخت هزینه کارشناس درخواست کارشناسی ۳ نفره رو از دادگاه درخواست کنه.

اگه کارشناسان شما رو مقصر تشخیص بدن ، اون اقاتبرئه و مقصر شما میشید که حق اعتراض برای شماهم محفوظه.