در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام .ایا برای گرفتن خسارت جرحی(شکستن دست) حتما از راننده مقصر شکایت کرد؟ اگر مصدوم سرنشین ماشین مقصر باشد چطور؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام. بلی شکایت کنید

مدارک مورد نیاز جهت گرفتن خسارت جانی شخص ثالث

  1.  صورت جلسه اولیه پاسگاه انتظامی
  2.  کروکی افسر کاردان فنی ، نظریه کارشناس رسمی دادگستری
  3.  گزارش پاسگاه انتظامی به دادگاه و برگ های بازجویی
  4.  نظریه های پزشکی قانونی در مورد مجروحین و مصدومین
  5. گزارش معاینه جسد (درصورت وجود فوتی )
  6.  جواز کفن ودفن ، خلاصه رونوشت فوت ، (درصورت وجود فوتی )
  7.  صورت حساب هزینه های بیمارستانی در مورد مجروحین ومصدومین
  8.  حکم صادره دادگاه اولیه در صورت اعتراض طرفین حکم دادگاه تجدید نظر و یا اخرین حکم مراجع رسیدگی کننده به موضوع
  9.  تصویر و اصل گواهینامه مقصر حادثه
  10. برش بیمه نامه ثالث مقصر حادثه
  11.  گواهی انحصار وراثت برای پرداخت سهم هر یک از بازماندگان (درصورت وجود فوتی )