در دیه و بیمه خودرو توسط (150 امتیاز)
باسلام من حدود۵ماه پیش تصادف کردم وراندده فرارکرد که مردم اون روگرفتن وتحویل کلانتری دادن بعد راننده بیمه نامه رونذاشته روی پرونده وهرچی هم براخطاررد میکنن نمیاد دادگاه که بیمه روبذاره سرپرونده دادگاهم همش مارومیپیچونه همش میگه جلبش میکنیم ولی خبری نیست منم تحت درمانم میخوام الحساب بگیرم ازبیمه ولی نمیتونم اگرمیشه راهی نشونم بدید که راننده بیاد بیمه شو بذاره روی پرونده ممنون میشم ومیشه هرموقع خواستی الحساب ازبیمه بگیری من الان طول درمانم تموم شده باتشکر
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

باتوجه به ایین نامه احرایی ماده۱۴ قانون بیمه شخص ثالث مصوب۱۳۸۷ توی هیچ جای قانون اشاره  مستقیم به برش بیمه نامه نکرده و در صورتی که سایر مدارک کامل باشند شرکت بیمه گر پس از استعلام موظف به پرداخت خسارات به شما می باشد