در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام من دوستم سرنشین موتوربودیم بایک ماشین تصادف کردیم ورانندهدماشین فرارکردومقصرصدردهم بود که مردم گرفتنش وتحویلش دادن که گفت الان مدارک ندارم ولی همه چیزدارم الان ۴ماه اختارم براش رد میکنن نمیاد دادگاه بیمه نامشو بذاره روی پرونده اصلا مسقرش میادمارو راهنمایی کنید باید چکارکنیم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما با استفاده از سایر مدارک مثبت که اعلام بر تقصبر راننده و همچنین استعلام قاضی از طریق  بیمه مرکزی می توانید شرکت بیمه گر مقصر رو پیدا کنید و خب با رای قاضی و سایر مدارک و استعلامات میتوانید بدون حضور مقصر خسارات خود را دریافت نمایید