در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. ممنون كه جواب ميدين.

در حين رانندگي يه ماشين از پشت به ما زد و ماشين من در اثر عدم تعادل به ستون برق برخورد كرد. مقصر فرار كرد و همسرم كه كنارم نشسته بودتوسط اورژانس به بيمارستان منتقل شد.گزارش و كروكي پليس رو نداريم( چون خودم با همسرم رفته بودم بيمارستان) بدون كروكي ميشه بابت صدمات همسرم خسارت دريافت بشه از بيمه ثالث؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
برای دریافت خسارات منجربه جرح یا فوت باید حتما کروکی داشته باشید
به دادگاه مراجعه و شکایت کنید پس از طی مراحل قانونی چنانچه راننده متواری مقصر شناخته شود شما متوانید با مراجعه به صندوق خسارات بدنی بیمه مرکزی دیه متعلقه همسرتان را دریافت کنید

براساس ماده۲۱ـ به منظور حمايت از زيان ديدگان حوادث ناشي از وسايل نقليه، خسارت هاي بدني وارد به اشخاص ثالث كه به علت فقدان يا انقضاي بيمه نامه، بطلان قرارداد بيمه، شناخته نشدن وسيله نقليه مسبب حادثه، كسري پوشش بيمه نامه ناشي از افزايش مبلغ ريالي ديه يا تعليق يا لغو پروانه فعاليت شركت بيمه يا صدور حكم توقف يا ورشكستگي بيمه گر موضوع ماده (۲۲) اين قانون، قابل پرداخت نباشد، يا به طور كلي خسارت هاي بدني كه خارج از تعهدات قانوني بيمه گر مطابق مقررات اين قانون است به استثناي موارد مصرح در ماده (۱۷)، توسط صندوق مستقلي به نام «صندوق تأمين خسارت هاي بدني» جبران مي شود.

به دوستان خود بگویید ........... با ما بیشتر بدانید

https://telegram.me/banebime