در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
حدود ٢ ماه پيش در تصادفي كه با جدول كردم دچار شكستگي از ناحيه كمر شدم كه بلافاصله به بيمارستان تهران منتقل شدم و پليس به هيچ كس از همراهان من كروكي يا گذارشي تحويل ندادند.

الان كه به پليس مراجعه كردم اين وقفه ٢ ماهه رو دليل بر ندادن كروكي به من عنوان كردند

من بايد چكار كنم؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
مجددا با 110 تماس بگیرید و موضوع رو اطلاع بدید. اونها راهنماییتون می کنن.

اگر گفتن که نمیشه
با 197 تماس بگیرید و مشکل رو مطرح کنید. با شما تماس می گیرن و راهنماییتون می کنن.

بازم اگر نتیجه ای که میخواید، نگرفتید،
از طریق شورای حل اختلاف شکایت کنید. با دستور قاضی هر مدرکی را که لازم باشد به شما می دهند.