در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
سلام دوستان
نحوه پرداخت اقساط حق بیمه رو سالانه و درصد افزایش رو 25 درصد انتخاب کردم ولی درصد افزایش سالانه سر مایه بیمه عمر 10 درصد انتخاب کردم آیا انتخاب درستی بوده و در کل منظور از افزایش سالانه سرمایه بیمه عمر چیست و آیا با افزایش او حق دریافتی آخر دوره کاهش میابد؟
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام دوست عزیز

ضریب افزایش سرمایه عمر بستگی به شرایط سنی هم داره و منظور درصد افزایش مبلغ فوت طبیعی هستش...یعنی اگه مبلغ فوت طبیعی50میلیون باشه اون مبلغ سالی 10% افزایش خواهد داشت