در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)
سلام
متولد 70 هستم و میخاستم بدونم با سپرده اولیه ده میلیون تومن و پرداخت سالانه بیمه مان(بیمه ایران) با افزایش ضریب سالیانه حق بیمه ده درصد و بیمه فوت 5 یا 10 درصدو مستمری 3 برابر آخرین حق بیمه  و سرمایه فوت سال اول 15 میلیون تومن و بقیه موارد هم عادی باشند
سالانه  چقد باید  پول واریز کنم؟؟؟؟؟

ممنون از صبر و حوصلتون
1 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام دوست عزیز
برای اینکه بحث بیمه عمر و تامین آتیه بیشتر جا بیفتد لازم است توضیح مختصری بدهم.
شما با خرید بیمه عمر دو گزینه را بصورت اجباری خواهید داشت:
1. سرمایه گذاری و پس انداز
2. پوشش فوت طبیعی
بقیه پوشش ها که شامل:
پوشش فوت حادثه، از کارافتادگی بر اثر حادثه، هزینه پزشکی حادثه و بیماریهای خاص
 میباشند پوششهای تکمیلی اضافی نام دارند و اجباری به انتخاب آنها نیست و در صورتی که آنها را انتخاب کردید یه مختصر هزینه ای از حق بیمه پرداختیتان کسر میشود و پیشنهاد بنده این است که حتما این پوششها را هم در نظر بگیرید.
با این شرایط، حق بیمه ای که شما مدنظر دارید 600 هزار تومان در سال است.
موفق باشید