در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من چند ساعت پیش تو یکی از نمایندگی های بیمه ایران بودم ایشون به من حرف هایی زد که یک مقدار تعجب برانگیز بود:

اول: این خانم میگه اگر طرح بازنشستگی مارو بخرید بیمه تکمیلی رایگان تا سقف 25 میلیون میشید بعد بهش گفتم ایا در طول مدت قرارداد فقط یک بار میشه از این استفاده کرد که این شخص گفت نه، بعدش بهش گفتم یعنی سالانه هستش! در کمال تعجب به من گفت بله! این یعنی عین بیمه تکمیلی بازنشسته ها که هر سال قرارداد میبدن!

دوم: از این خانم پرسیدم وقتی بازنشسته شدم هر سال مثل تامین اجتماعی بدون هیچ شرایطی به مبلغم اضافه میشه، بازم با کمال تعجب به من گفت بله!

سوم: به خانم گفتم سود مشارکت در منافع به علاوه سود تضمینی بیمه ایران چند درصده به من گفت 25 درصد!! از این یکی بدجور تعجب کردم اخه شرکتی که پشتوانه سرمایه گذاری انچنانی نداره چطور 25 درصد سود میده!

حالا میخوام صادقانه جواب بدید تایید میکنید این حرف ها رو!
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
گزینه 1: اطلاعاتتون کامل نیست که بتونم راهنمایی کنم.

فقط هر بیمه عمری علاوه بر بازنشستگی یه سری پوشش دارد که احتمالا منظورشان همین پوشش ها بوده.

گزینه 2:

در بیمه های عمر موقع بازنشستگی شما می توانید درخواست حقوق یا دریافت کل اندوخته تون رو بدید. که پیشنهاد میشه کل اندوخته رو بگیرید و درنهایت در بدترین حالت از بانک سودش رو میگیرید هم پول دستتونه هم سودش میشه حقوق.

گزینه 3:

سود تضمینی که بیمه مرکزی اعلام کرده 2 سال اول 16%، 2 سال دوم 13% و از سال چهارم به بعد 10% میباشد.

سود 25% رو بهش میگن سود مشارکت که سال به سال هر شرکت بیمه اعلام میکنه. که تضمینی نیست تا آخر قرارداد همین اعداد باشه.

ولی سود تضمینی بیمه مرکزی تا اخر قرارداد دیگه تغییری نمی کند.

کما اینکه قبل از 1/6/95 سود تضمینی بیمه های عمر 18% و 15% بوده که اون قراردادها همچنان به قوت خودش باقیه.