در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام خسته نباشید،من میخواستم بدونم بعد از مدت خاصی که بنده تحت پوشش بیمه ایران قرار گرفتم بعنوان مثال بده از ده سال،هم حقوق بازنشستگی دریافت میکنم هم مبلغ خاصی پول؟؟؟ممنون میشم توضیح بدید
5 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
تبریک به شما برای داشتن بیمه نامه عمر،در پایان سال دهم یا هر زمان بعد از این سال قرد بیمه گذار میتواند درخواست بدهد یا کل اندوخته را یکجا دریافت کند یا به صورت بازنشستگی مستمری مادام العمر .