در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
من با حق بيمه سال اول يك ميليون و دويست هزار تومن و ضريب تعديل ساليانه ١٠٪‏و با سرمايه فوت سي ميليون خودمو بيمه عمر ايران كردم،

 آزمايش پزشكي از من نخواستند ولي ضريب تعديل سرمايه فوت رو صفر زدند، حالا كه ميخوام الحاقيه بزنم و ضريب رو ٥٪‏ بكنم به من گفتند كه اين يك امتياز منفي براي شما محسوب ميشه و وقتي از سال پنج سرمايه فوت به ٣٥ ميليون برسه بايد هر سال آزمايش پزشكي بديد و خيلي سختگيري اعمال ميشه و سود شما كم ميشه ، آيا اين مساله صحت داره؟
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزيز  شما در فرم پيشنهاد چون تعديل فوت را مشخص نكردين صفر زدن  مورد ازمايش درصورتيكه تعديل صفر باشه و هر زمان ح ب افزايش بدين نياز به آزمايش نداريم اگر تعديل ف داشته باشيد در زمان افزايش ح ب با نظر پزشك ازتون آزمايش ميخوان موفق باشيد