در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید پدر من نامه ترک کار رو به تاریخ امروز 17 دی ماه زده شد به کارفرما و جواب داده شد اما چون بیمه این برج رد نشده بود بیمه تامین اجتماعی گفته ک باید صبر کنید بیمه این ماه یعنی تا تاریخی که ترک کار کرده رد شه.سوالم اینه الان حقوق از این تاریخ ترک کارمحاسبه میشه؟چون خیلی دیر میشه.ممنون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

پرداخت مستمری از تاریخ ترک کار میباشد و باید میانگین دستمزد دو سال آخر محاسبه گردد لذا وجود لیست حق بیمه تا تاریخ ترک کار الزامی میباشد.