در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام اسدی هستم در تاریخ 30/9/1395 سی سال خدمتم تمام شد و از سازمان تأمین اجتماعی درخواست بازنشستگی داشتم درخواستم به تاریخ 15 بهمن 1395 ثبت گردید و در 20 اردیبهشت 1396 حکم بازنشستگیم را اعلام نمودند با محاسبه 5 سال آخر .

 با توجه به قانون محاسبه 2سال آخر و با عنایت به اینکه 3 سال آخر واریزیم سقف بوده و ارتقای شغلی داشته ام و در  سال های قبل هم حقوق سقف نبوده ولی حقوق  در حد  5 برابر حداقل بوده  چه اقدامی باید انجام دهم تا محاسبه 2 سال انجام شود .
2 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه اضافه پرداختی شما بر اساس ارتقا بوده این عادلانه نبوده که میانگین 5سال رو برای شما محاسبه کنند ولی حالا میتوانید با طرح دعوی در دیوان عدالت اداری حق خود رو بگیرید