در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
با سلام باسابقه سی سال و هفت ماه از مهر ماه نودوپنج بازنشسته شدم دراین مدت سی و دوماه ( 2 سال و نیم) درشرکتی که قبلا هجده سال درآن بودم با حقوق خوب کار کرده وبیمه پرداخت کردم.

 قبل از این سی و دوماه به مدت شش سال بیمه رانندگان که سقف آن از طرف دولت تعیین شده بود واریز کردم درحال حاظر هیچ حقوقی برام نزدند و می گویند باید براساس پنج سال آخر محاسبه وتعیین حقوق شود که بنده مبنی بر اینکه بیمه رانندگان سقف معینی داشت وبنده نمی توانستم کمتر یا بیشتر حق بیمه پرداخت کنم اعتراض زدم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت انحراف و غیر متعارف شدن مزد به نسبت سالهای قبل از افزایش حقوق بر اساس میانگین 60 ماه اخر ملاک محاسبه خواهد بود