در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
باسلام از اینکه حوصله به خرج میدهید ومشگل ما را حل میکنید صمیمانه تشکر میکنم فرمودید سئوالم رو روشن بیان کنم

 بنده تاسال 82در شرکتی تحت پوشش بنیاد مستضعفان وجانبازان به مدت 18سال با حقوق خوب بیمه پرداخت کردم وبعد شرکت خوابید به مدت سه سال از بیمه بیکاری استفاده کردم بعد از آن به مدت 7سال بیمه رانندگان برون شهری درشعبه دیگر پرداخت کردم وبعد در همان شرکت اولی وشعبه به مدت دو سال وهشت ماه با حقوق خوب بیمه پرداخت کردم و باز نشسته شدم در حال حاضر بیمه به بنده گفت 5سال آخر ومن اعتراض زدم گفتند احکام پرسنلی قبل وبعد ازبیمه رانندگان را بیار تقدیم کردم گفتند در کمیسیون رد شد گفتم حالا چکار کنم گفتند صبر کن کارشناسان ما به محل خدمت بروند وگزارش آنها تعیین کننده است حالا از شما خواهشمندم اگر اوضاع بر وقف مراد نبود می تونم شکایت کنم. خیلی خیلی ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

انشالا با بازرسی و داشتن مدارک مستدل استخدامی و مالی مشکل شما حل می شه

در هر حالت شما امکان شکایت دارید ( نه کارمندان بیمه معصوم هستن و نه گفتشون وحی هست) ولی با توجه به مواردی که در کشور ما بسیار پیش می اد به ناچار سخت گیرانه عمل می شه ( یعنی اگه هر نفر به حقش قانع باشه نیازی به محاسبه 2 سال 5 سال نیست ) مواردی هست که در دوسال آخر حقوق 5 برابر شده