در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام در تاریخ 1400/4/1 طی نامه ای توسط کارفرما  مبنی بر ترک کار اینجانب در تاریخ1400/2/1 به تامین اجتماعی ارسال گردید چون پرداخت لیست بیمه ام تا پایان اسفند 99 بوده  بیمه یکماه جریمه دیر کرد برای کارفرما صادر کرده که پرداخت شده ولی تاریخ برقراری حقوق بازنشستگی را از تاریخ درخواست یعنی 1400/4/1 منظور نموده واعلام میکنند ملاک تاریخ درخواست است نه نامه ترک کار ! آیا با توجه به اینکه دو ماه ازحقوق بازنشستگی ام را پرداخت  نکرده اندچگونه میتوانم موضوع را پیگیری کنم و به حقم برسم؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام بین تاریخ ترک کار و تاریخ درخواست بازنشستگی هر کدام موخر تر باشد ملاک تاریخ بازنشستگی قرار میگیرد